Voor 50 dagen, kosten per dag € 0,80

Oestress 500 gram

Vorige Artikel 4 van 16 Volgende
€ 42,95 (inclusief 9% btw)

Ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus van de merrie door zich te richten op de diepere oorzaken van het ongemak, dat zich uit in stemmingswisselingen.

Zowel hengsten, merries als ruinen ervaren vaak dezelfde stress van hormonale schommelingen, mede daarom is dit product geschikt voor alle geslachten. Verschijnselen kunnen zijn: stemmingswisselingen, agressie, flirten, 'lichtgeraaktheid' en verstoorde prestaties. De positie van de eierstokken (net achter het zadel) betekent dat het ongemak vaak resulteert in een terughoudendheid om te rijden met iets op haar rug, zwiepende staart en zelfs bokken of schoppen.

De unieke samenstelling van Oestress voedt de merrie met extracten van plantaardige ingrediënten, die al honderden jaren worden gebruikt om de hormoonbalans te ondersteunen. Door de hormoonspiegel op een natuurlijke wijze te ondersteunen, zal zij meer geneigd zijn om zich te ontspannen en op comfortabele wijze te concentreren op haar werk.

Oestress bevat tevens biologisch magnesium ter ondersteuning bij angst en spierspanning bij merries met hormoonschommelingen. Ten slotte is Oestress rijk aan natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning bij het verwijderen van toxines. Oestress moet dagelijks worden gevoerd in de lente en in het zomerseizoen en het rantsoen kan worden verhoogd in overeenstemming met haar oestruscyclus. Indien nodig is Oestress het jaar rond geschikt voor gebruik.

Inhoud
500 gram

Dosering
Geef als gedragsveranderingen en spanningen tijdens de hengstigheid het temperament en de prestatie beïnvloeden.
Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren.

Paarden & Pony’s
Hoge dosering (7-10 dagen) 30 gram /3 schepjes per dag
Onderhoudsdosis 10-20 gram 1-2 schepjes per dag

De aanvangsdosering kan worden gebruikt om uw merrie in te stellen op Oestress en kan ook gebruikt worden tijdens de piekperiode van haar hengstigheid.
Niet aanbevolen voor gebruik bij drachtige merries. Stop met het gebruik bij fokmerries 2 maanden voor de dekperiode.
Ook geschikt voor ruinen met hengstgedrag.

De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony.
1 maatschepje van 20 ml bevat ca. 10 g.
Een emmer van 500 gram is bij een dagelijkse dosering van 10 g voldoende voor ca. 50 dagen

Samenstelling
Monnikspeperbessen, Magnesiumoxide, Gelderse roos, Troszilverkaars, Zonnebloem zaad, Wortel (gedroogd), Gynostemma pentaphyllum,
Omicha bessen, Fenegriek zaad, Blauw glidkruid, Rozenbottel schelpen, Kurkuma, Mariadistel zaden, Paardenbloem bladeren, Rozemarijn,
Ginkgo bladeren, Gember, Chlorella (gedroogd), Zoethout, Koolzaadolie.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 6,2 %
Ruwe oliën en vetten 8,4 %
Ruwe as 21,2 %
Ruwe celstof 39,4 %
Natrium 360 mg/kg

© 2017 - 2021 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel