PROFEET brokjes 3 kilo

Vorige Artikel 6 van 21 Volgende
€ 51,25 (inclusief 9% btw)

Ontwikkeld door dierenartsen, wetenschappers en door toonaangevende hoefsmeden goedgekeurd.

PRO-FEET biedt Five Star nutritionele ondersteuning ter bevordering van de kwaliteit van de hoefgroei en draagt bij aan de bescherming tegen gescheurde en broze hoeven. Geen separaat toegediende voedingsstof werkt optimaal en dit geldt zeker voor biotine, dat al lange tijd erkend wordt als de sleutel tot nutritionele ondersteuning voor de hoeven.

PRO-FEET voorziet in de aanbevolen niveaus van biotine in combinatie met andere belangrijke voedingsstoffen voor hoeven zoals methionine, biologisch zwavel, zink, vitaminecomplexen en mineralen.

Uniek: PRO-FEET bevat een natuurlijk antioxidantencomplex om de gezondheid van de hoeven en de vacht te ondersteunen door middel van holistische ondersteuning van het hele systeem. Het grootste orgaan in het lichaam, de dermis (huid en hoeven) geeft vaak een goede indicatie van de algemene gezondheid.

Slechte hoeven en vacht kunnen wijzen op een overbelast fysiek systeem. PRO-FEET ondersteunt de algemene gezondheid van het paard, wat zich zal weerspiegelen in een glanzende vacht en sterke, gezonde hoeven. Hoeven zijn ook gevoelig voor milieu-invloeden, veroorzaakt door blootstelling aan natte modderige weilanden en/of absorberende, indrogende grond.

Inhoud
3 kg

Dosering
Gebruik: Dagelijks aan het voer toevoegen of uit de hand geven, op aanbeveling van uw hoefsmid om een einde te maken aan droge hoeven en het behoud van gezonde hoeven.

Paarden
600+ kg 150 gram per dag dit zijn 3 schepjes
400-600 kg 100 gram per dag dit zijn 2 schepjes
Lage dosering 50 gram per dag dit is 1 schepje

Ponies
< 400 kg 50 gram per dag dit is 1 schepje
Lage dosering 25 gram per dag dit is een ½ schpeje

1 maatschepje van 90 ml bevat ca. 50 g.
Een emmer van 3 kg is bij een dagelijkse dosering van 100 g voldoende voor ca. 30 dagen.

© 2017 - 2021 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel