Voor 200 dagen, kosten per dag € 0,77

Oestress Vloeibaar 5 liter

Vorige Artikel 3 van 16 Volgende
€ 154,95 (inclusief 9% btw)

Helpt de merrie op natuurlijke wijze gedurende haar cyclus en zo de oorzaak van haar stemmingswisselingen aan te pakken.


Ondersteunt op natuurlijke wijze de hormonale cyclus van de merrie door zich te richten op de diepere oorzaken van het ongemak, dat zich uit in stemmingswisselingen. Zowel hengsten, merries als ruinen ervaren vaak dezelfde stress van hormonale schommelingen, mede daarom is dit product geschikt voor alle geslachten. Verschijnselen kunnen zijn: stemmingswisselingen, agressie, flirten, 'lichtgeraaktheid' en verstoorde prestaties.

De positie van de eierstokken (net achter het zadel) betekent dat het ongemak vaak resulteert in een terughoudendheid om te rijden met iets op haar rug, zwiepende staart en zelfs bokken of schoppen. De unieke samenstelling van Oestress voedt de merrie met extracten van plantaardige ingrediënten, die al honderden jaren worden gebruikt om de hormoonbalans te ondersteunen. Door de hormoonspiegel op een natuurlijke wijze te ondersteunen, zal zij meer geneigd zijn om zich te ontspannen en op comfortabele wijze te concentreren op haar werk.

Oestress bevat tevens biologisch magnesium ter ondersteuning bij angst en spierspanning bij merries met hormoonschommelingen. Ten slotte is Oestress rijk aan natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning bij het verwijderen van toxines. Oestress moet dagelijks worden gevoerd in de lente en in het zomerseizoen en het rantsoen kan worden verhoogd in overeenstemming met haar oestruscyclus. Indien nodig is Oestress het jaar rond geschikt voor gebruik.

Inhoud
5 liter

Dosering
Five Star Oestress Liquid Helpt de merrie op natuurlijke wijze gedurende haar cyclus en zo de oorzaak van haar stemmingswisselingen aan te pakken.
Zodra er sprake is van seizoensgebonden gedragsveranderingen en spanningen bij merries.
Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren. De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony.
De aanvangsdosering kan worden gebruikt om uw merrie in te stellen op Oestress en kan ook gebruikt worden tijdens de piekperiode van haar hengstigheid.
Niet aanbevolen voor gebruik bij drachtige merries. Stop met het gebruik bij fokmerries 2 maanden voor de dekperiode. Ook geschikt voor ruinen met hengstgedrag.

Paarden & Pony’s
Hoge dosering (3-5 dagen) 75 - 100 ml per dag
Onderhoudsdosis 25 - 50 per dag

5 L liter is bij een dagelijkse dosering van 25 ml per dag voldoende voor ca. 200 dagen.

Samenstelling
Water, Magnesium chloride, Glycerine.

Toevoegingen (per liter)
Sensoriële
Monnikspeperbessen tinctuur 288 ml
Sneeuwbal tinctuur 240 ml
Sarashina shoma tinctuur 105 ml
Mariadistel zaden tinctuur 26,5 ml
Gynostemma pentaphyllum tinctuur 24 ml
Rozen (Rozenbottel) tinctuur 23,5 ml
Kurkuma tinctuur 14,7 ml
Bosbessen tinctuur 11,7 ml
Gember tinctuur 11,7 ml
Ginkgo tinctuur 11,7 ml
Omicha bessen tinctuur 11,7 ml

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 0,2 %
Ruwe oliën en vetten 0,3 %
Ruwe as 2,3 %
Ruwe celstof 0,9 %
Vocht 87,8 %
Natrium 600 mg/lt

© 2017 - 2021 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel