Voor 60 dagen, kosten per dag € 1,00

Magic 1,5 kilo

Vorige Artikel 12 van 15 Volgende
€ 63,95 (inclusief 9% btw)

Staan stress en angst de prestaties van jouw paard in de weg? Geef Five Star Magic voor meer rust, ontspanning en focus.

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt.

Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s. Een tekort aan magnesium kan ontstaan door een onnatuurlijk rantsoen, een arme bodem of spanning door regelmatig reizen. Wat de oorzaak ook is, een magnesiumtekort leidt vaak tot stress, nerveus gedrag, te veel spierspanning of een gebrek aan zelfvertrouwen bij het paard.

Omdat in de natuur niets op zich zelf staat en samenwerking essentieel is, is bij de samenstelling van Five Star Magic gekozen voor een unieke combinatie van ingrediënten die elkaar versterken. De kracht van kruiden en planten is algemeen bekend en heeft de heilzame werking in angst- en stresssituaties inmiddels bewezen.

Ook experimenten tonen aan dat het gebruik van de Magic-formule paarden helpt om vol rust en zelfvertrouwen te doen wat wij van ze vragen. 

 

Inhoud
1.5 kilo

Dosering
Voor angstige, onrustige en gespannen paarden. En voor de aanvulling van magnesium bij een tekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem.
Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren. Bij extra stress kan ter versterking van het effect een Instant Magic injector gegeven worden.
De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony.

Paarden & Pony’s
Hoge dosering (7-10 dagen) 50-75 gram, 2-3 schepjes per dag
Onderhoudsdosis 25-50 gram, 1-2 g schepjes per dag

1 maatschepje van 50 ml bevat ca. 25 g. Een emmer van 1.5 kg is bij een dagelijkse dosering van 25 g voldoende voor ca. 60 dagen.

Samenstelling
Magnesiumoxide, Grasmeel, Sint Janskruid, Hop, Calcium Carbonaat, Koolzaadolie, Biergist, Fenegriek zaad, Oligo-fructose (gedroogd), Saccharomyces cerevisiae extract.

Toevoegingen (per kg) Voor de spijsvertering
Saccharomyces cerevisiae NCYC Sc47 4b1702 8,86 x 1010 cfu

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 7,7 %
Ruwe oliën en vetten 3,9 %
Ruwe as 44,1 %
Ruwe celstof 32,8 %
Natrium 550 mg/kg

© 2017 - 2021 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel