Voor 200 dagen, kosten per dag € 0,94

Magic Vloeibaar 5 liter

Vorige Artikel 10 van 16 Volgende
€ 199,95 (inclusief 9% btw)

Staan stress en angst de prestaties van jouw paard in de weg? Geef Five Star Magic voor meer rust, ontspanning en focus.

Five Star Magic is een natuurlijk rustgevend middel voor paarden dat zich op een belangrijk punt onderscheidt. In plaats van te vertrouwen op één werkzaam ingrediënt, wordt in deze speciale formule een combinatie van magnesium en zorgvuldig geselecteerde rustgevende kruiden gebruikt.

Deze bijzondere mix zorgt voor meer rust, zelfvertrouwen en concentratie bij paarden en pony’s. Een tekort aan magnesium kan ontstaan door een onnatuurlijk rantsoen, een arme bodem of spanning door regelmatig reizen. Wat de oorzaak ook is, een magnesiumtekort leidt vaak tot stress, nerveus gedrag, te veel spierspanning of een gebrek aan zelfvertrouwen bij het paard.

Omdat in de natuur niets op zich zelf staat en samenwerking essentieel is, is bij de samenstelling van Five Star Magic gekozen voor een unieke combinatie van ingrediënten die elkaar versterken. De kracht van kruiden en planten is algemeen bekend en heeft de heilzame werking in angst- en stresssituaties inmiddels bewezen. Ook experimenten tonen aan dat het gebruik van de Magic-formule paarden helpt om vol rust en zelfvertrouwen te doen wat wij van ze vragen.

Inhoud
5 liter

Dosering
Five Star Magic Liquid Een unieke formule van veilig bioopneembaar magnesium, verrijkt met zorgvuldig geselecteerde kruiden voor het behoud van een kalm en relaxed paard.

Voor angstige, onrustige en gespannen paarden. En voor de aanvulling van magnesium bij een tekort door een onnatuurlijk rantsoen, veel reizen of een arme bodem.
Bij kieskeurige eters geleidelijk introduceren. De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony.

GOED SCHUDDEN VOOR GEBRUIK

Paarden & Pony’s
Hoge dosering (3-10 dagen) 50 ml per dag
Onderhoudsdosis 25 ml per dag

5 L liter is bij een dagelijkse dosering van 25 ml per dag voldoende voor ca. 200 dagen.

Samenstelling
Water, Magnesium chloride, Glycerine.
Toevoegingen (per liter)
Sensoriële
Hop tinctuur 225 ml
Sint Janskruid tinctuur 225 ml

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 0,4 %
Ruwe oliën en vetten 0,1 %
Ruwe as 3,4 %
Ruwe celstof 0,6 %
Vocht 84,4 %
Natrium 592 mg/lt

© 2017 - 2020 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel