Voor 40 dagen, kosten per dag € 0,92

Easy Breathing 1 kilo

Vorige Artikel 9 van 10 Volgende
€ 39,95 (inclusief btw)

Easy Breathing bevat kruiden van de allerhoogste kwaliteit ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand en algehele conditie van de luchtwegen. De kruiden zijn gedroogd en verder niet bewerkt of gemalen tot poeder waardoor u zeker bent dat u de volledige kruiden geeft, met al hun specifieke en belangrijke stoffen in de oorspronkelijke onderlinge verhouding.

Dit kruidenmengsel is door de combinatie van de specifieke kruiden zeer effectief voor langdurig gebruik bij paarden voor de ondersteuning van de luchtwegen.

Easy Breathing is geurig en zeer smakelijk waardoor het over het algemeen probleemloos door paarden wordt gegeten. Easy Breathing kan gerust gedurende langere tijd gegeven worden. Verkrijgbaar als gedroogd kruidenmengsel en als kruidendrank, waarbij de samenstellingen iets van elkaar afwijken. Beide varianten bevatten heemst, anijs, knoflook, gember en gingko. De vloeibare vorm heeft als toevoeging magnesium en zuurbes. De gedroogde vorm brandnetel, berberis en witte mineraalolie.

Inhoud
1 kilo

Dosering
Paarden & Pony's
Hoge dosering (7-10 dagen)*: 50 gram per dag
Onderhoudsdosering: 25-37 gram per dag

1 maatschepje van 60 ml bevat ca. 12,5 gram.

*Indien nodig kan de hoge dosering langere tijd aangehouden worden.

Het voeren van kruiden bewerkstelligt een steeds groter wordend effect; voor de beste resultaten geeft u Easy Breathing dagelijks gedurende een langere periode.

De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony.

Een emmer van 1 kilo Easy Breathing is bij een dagelijkse dosering van 25 gram voldoende voor ca. 40 dagen.

Samenstelling
Anijszaad, Heemst bladeren, Brandnetel, Knoflook (gedroogd), Berberis, Gingko bladeren, Koolzaadolie, Gember.

© 2017 - 2021 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel