Dit is een 18-pack. kosten € 6,99 per injector

Instant Magic 6x3 box ( 18 stuks)

Vorige Artikel 16 van 16
€ 133,95 (inclusief 9% btw)

Instant Magic bevat biologisch magnesium in combinatie met een snelwerkende kruidenbasis voor een effectief en kalmerend effect.

Instant Magic wordt aanbevolen voor paarden die een directe, kortdurende kalmering nodig hebben voor specifieke, potentieel stressvolle situaties, zoals wedstrijden, scheren, reizen of een bezoek aan de hoefsmid of tandarts.

Daarnaast kan het, indien nodig, worden gebruikt als aanvulling op het kalmerende effect bij dagelijks gebruik van een Magic-supplement.

Opmerking: trots kan NAF bevestigen dat het magnesium, gebruikt in Magic, niet in strijd is met de FEI-regels en veilig gebruikt kan worden voor alle paarden.

Inhoud
30 ml per injector

Dosering
Ca. 1 tot 1½ uur voor de wedstrijd of andere acute stress situatie de inhoud van 1 injector toedienen aan uw paard. Bij een hoge mate van spanning/stress kunt u 2 injectoren toedienen: één op de avond ervoor en één op de dag zelf. 

Een Instant Magic pasta is gedurende 4-6 uur werkzaam. Bij een druk paard kan de werking van een pasta na 4 uur uitgewerkt zijn en kunt u een extra dosering geven.
 
Hoelang van te voren u de injector geeft is afhankelijk van het stressmoment; voor het ene paard is dit het moment dat hij de ring in gaat, voor het andere paard is dat al de avond er voor als u de manen invlecht.  U kunt dan ook de avond ervoor al een injector geven en dient er dan 1 tot 1½ uur voor het stressmoment nogmaals één toe. 
 
Na een paar keer weet u hoe uw paard op de pasta reageert en kunt u de dosering aanpassen; u geeft dan bijvoorbeeld een halve pasta op de avond er voor in plaats van een hele. De hoeveelheid die u geeft en hoelang van te voren u dit doet, is per paard verschillend en is niet afhankelijk van het gewicht van uw paard.

1 injector bevat 30 ml pasta.

Samenstelling
Samenstelling
Water, Magnesium chloride, Magnesium citraat. 

Toevoegingsmiddelen (per injector)
Sensoriële:
Hop tinctuur (6 ml) en Sint Janskruid tinctuur (6 ml).

© 2017 - 2021 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel