SuperFlex Pro 2.19 kg (voorheen superflex Senior)

Vorige Artikel 12 van 21 Volgende
€ 149,95 (inclusief btw)

Deze verpakking is voor 90 dagen. Kosten per dag € 1.46

Superflex Senior is dankzij de combinatie van ingrediënten een unieke formule! Het is samengesteld uit alle ingrediënten die van belang zijn voor gezonde gewrichten in een zeer hoge dosering. De wetenschappelijk uitgebalanceerde samenstelling bevat gemakkelijk opneembare glucosamine, chondroïtine, hyaluronzuur en de hoogste kwaliteit MSM. Met als extra geheim wapen een krachtige antioxidantformule. De antioxidantenformule is exclusief ontworpen om te helpen vrije radicalen uit het lichaam af te voeren. Deze unieke combinatie maakt het de ideale mix voor oudere paarden en pony’s die nog steeds een actief leven leiden.

Paardengewrichten hebben te maken met extreme krachten en het is vaak het kraakbeen dat als eerste ouderdomsverschijnselen vertoont. Het begint met een dunnere gewrichtsvloeistof en een verminderde werking van de beschermende kraakbeenlaag. Vaak zijn de eerste tekenen moeilijk herkenbaar maar na verloop van tijd kan het paard niet meer effectief werken.

De voedingsstoffen in dit supplement staan bekend om hun ondersteunende en verlichtende werking op gezonde en flexibele gewrichten. Onderzoek toont aan dat voedingstoffen die met elkaar kunnen samenwerken effectiever zijn dan separaat toegediende voedingstoffen, het zoeken naar de juiste formules is essentieel. Five Star Superflex bevat de juiste combinatie van de belangrijke voedingsstoffen in de optimale verhoudingen, ontwikkeld tijdens meer dan vijfentwintig jaar werken met gezonde paarden.

Inhoud
660 Gram

Dosering
Paarden & Pony’s:
Hoge dosering (3-10 dagen) 44 gram per dag (6 schepjes)
Standaard onderhoudsdosering 22 gram per dag (3 schepjes)
Lage dosering 14,5 gram per dag (2 schepjes)
1 maatschepje van 10 ml bevat 7,3 gram.

De onderhoudsdosering kan onafhankelijk van het gewicht aangepast worden aan de individuele behoefte van het paard of de pony. Een pot van 660 gram is bij een dagelijkse dosering van 22 gram per dag voldoende voor ca. 30 dagen.

© 2017 - 2021 Nafsupplementen.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel